Valutor:

Språk:

Svenska English 
Varukorg:

0 produkt(er)
Hitta fälgar som passar just din bil, med vår enkla fälgväljare!
Kategorier
Information
Villkor
Helbilsgodkännande

Många bilar har idag ett antal olika däcksdimensioner som bilen är typad och godkänd för. Information om detta finns i ditt registreringsbevis eller på en klisterlapp som ofta sitter vid främre bildörrens insida. För mer information hänvisas till bilprovningen eller till respektive bilmärkesrepresentant. Flera av våra paketerbjudanden (däck/fälg) avviker från bilens typgodkända och du tar själv ansvaret för dessa avvikelser då du handlar ett sådant paket från oss.
Är du osäker ska du som kund alltid kontrollera med oss vilket belastningsindex samt hastighetsindex som däcket har.
En del bilar har även däcktrycksensorer eller "run flat" däck som original. Inget av detta ingår i våra paket om vi inte kommit överens om detta.

Ansvar vid förlängd leveranstid
Vi ansvarar inte för leveranssvårigheter som beror på tredje part som till exempel leverantörer, speditionsföretag och liknande.

Obalans i mina hjul
Obalans i hjulen skall alltid ANMÄLAS senast 30 dagar efter köp. Kontakta alltid kundtjänst vid problem av denna art.
Inga kostnader ersätts om inte kundtjänst först godkänt dessa. Om kundtjänst godkänner ombalansering är det kunden själv som lägger ut för kostnaderna. Mot uppvisande av kvitto som tydligt visar datum, regnr, utfört arbete, moms samt har momsreg.nummer ersätts kunden med max 600:-/4st hjul, inkl. moms.

Reklamationer
Vid ärenden som går under reklamation ska alltid Statusfälgars kundtjänst kontaktas.
Vi tillhandahåller returfraktsedlar om så behövs. Vi måste därefter alltid ges möjlighet att konstatera tillverkningsfel eller materialfel innan ersättningsvara skickas.
Kringkostnader som t.ex. hyrbil, tidsersättning och dylikt ersätts ej. Eventuella monteringskostnader skall styrkas med kvitto och alltid i förväg godkännas av oss.
Om reklamationen inte godkänns debiteras kunden uppkomna fraktkostnader.
Fortsätt